Нам 17 лет!
 

 7 февраля 2018
  Нові теми та обличчя на П ятому Міжнародному Форумі пивоварів
    

Як заробити свій ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН? Як поєднати любов до пива і успішний бізнес? Чи може хобі стати виграшною справою? На ці та інші питання досвідчених пивоварів і рестораторів та новачків у бізнесі, які лише збираються відкрити для себе багатогранний світ вільного підприємництва, дасть відповідь черговий, п ятий за числом, Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів (весна). Форум відбудеться у Києві, готель «Братислава» (вул. А. Малишка, 1). За традицією, захід стане дводенним і включатиме конференц-день, бізнес-тур за оновленою програмою, колабораційну варку з зірками крафту та семінар-практикум на тему «Дефекти пива»! Нам є чим вас знову здивувати!

Ключова тема Форуму - «Пиво і пивоварня: успіх у бізнесі гарантований, якщо...». Головні ідеї заходу: сприяти створенню і подальшому розвитку пивного крафтового бізнесу як рушію пивоваріння в світі, популяризувати здорове харчування і крафтове пиво як його складову, пропагувати культуру споживання алкогольних напоїв.

Досвід минулих вдалих Форумів продемонстрував, які теми найбільш цікаві українським пивоварам, рестораторам та іншим гравцями бізнесу, пов язаного з крафтовим пивоварінням. Тому організатори заходу – Міжнародний інформаційно-видавничий проект «Технології та Інновації» обрали найактуальніші теми, запросили українських та закордонних експертів, досвідчених пивоварів, рестораторів з різних куточків світу й провідних виробників сировини, техніки і технологій.

У програмі конференц-дня 12 квітня:
- обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участі відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур;
- технологічний форум "Ставка на якість" з відомими європейськими та українськими експертами пивоваріння і ресторанної справи;
- виступи фінансистів і економістів про економіку пивного закладу;
- круглий стіл "Юридичні засади пивного бізнесу від "А" до "Я";
- дискусія про ефективний пивний маркетинг і секрети успішних продажів, як у ресторанах-пивоварнях, так і пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет і т.д.;
- круглий стіл про розвиток домашнього пивоваріння "Від хобі до бізнесу";
- традиційна виставка нових технологій, обладнання, сировини та допоміжних матеріалів для пивоваріння.

Вечірня програма передбачає презентацію унікальних сортів пива і пивного меню в одному з кращих пивних ресторанів столиці.

На 13 квітня програма складається з декількох заходів одночасно:
- пивний тур «Крафтовий шлях» у кращі ресторан-пивоварню, пивний ресторан, паб і спеціалізований магазин крафтового пива;
- коллабораційна варка крафтового пива з зірками українського і зарубіжного крафту;
- семінар-практикум на тему «Дефекти пива».

Весняний Форум традиційно відбудеться  в столиці України, де крафтове пивоваріння розвивається найактивніше. Передбачається, що участь у Форумі пивоварів і рестораторів візьмуть як пивовари-практики, так і лаборанти, технологи, фахівці з продажів - з крафтових пивоварень, малих та середніх пивзаводів, з України та інших країн пострадянського простору. Захід також адресований рестораторам, власникам пивних магазинів і пабів, як успішним, які вже мають пивний бізнес, так і початківцям, що лише збираються відкрити для себе нову вигідну справу.

За 2 роки, що минули від Першого Всеукраїнського Форуму пивоварів і рестораторів, кількість крафтових пивоварень в Україні зросла вдвічі, український крафт стає все популярнішим, завойовуючи визнання споживачів не лише вдома, але й за кордоном. Проведений восени з великим успіхом Дегустаційний пивний конкурс East European Beer Award продемонстрував величезні перспективи цього бізнесу і важливість вдосконалення якості продукту, що є умовою №1 для успішних продажів. На часі - формування середовища свідомих споживачів крафту і його подальше просування на мапі країни.

Слідкуйте за оновленням інформації на сайтах проекту «Технології та Інновації» - beertechdrinks.com, techdrinks.info/ru, сторінці на Фейсбук (https://www.facebook.com/events/143247489677705/).

Реєстрація вже розпочалась!

 
 


 23 октября 2018
  СТАЛО ВІДОМО, ЯК НАЗИВАТИМУТЬ "ШАМПАНСЬКЕ" ТА "КОНЬЯК" В УКРАЇНІ
     Українські винороби висловили спільну позицію, яка узгоджується з діями уряду в частині виконання положень угоди про ЗВТ Україна-ЄС в питанні заміни найменувань продукції.
 
 
 22 октября 2018
  Mondelez International повністю перейде на перероблену упаковку до 2025 року
     Це нове зобов язання - частина стратегії компанії по створенню циклічної економіки допоможе досягти довгострокової цілі переходу на безвідхідне виробництво.
 
 
 21 октября 2018
  У ТОП-200 найбільших роботодавців України увійшли 15 підприємств АПК
     У ТОП-200 найбільших роботодавців України (за кількістю співробітників) за другий квартал 2018 року увійшли представники АПК.
 
 
 18 октября 2018
  9 ноября 2018 г. в Киеве состоится центральное во втором полугодии логистическое собы
     «ЛОГИСТИЧЕСКАЯ ПЛАТФОРМА ДЛЯ БИЗНЕСА. Эффективная логистика, транспорт и склад: модернизация, оптимизация и инновационность. Специальная техника, оборудование, технологии и инновации. Эффективные решения для управления, контроля и учета», который состоится в конференц-зале «Конгресс» гостиницы «Братислава» (Киев, ул. А. Малышко, 1)
 
 
 17 октября 2018
  Експорт цукру у вересні знизився вдвічі
     За перший місяць поточного маркетингового року українські виробники експортували 11,1 тис. т цукру, що вдвічі менше ніж попереднього місяця.
 
 
 16 октября 2018
  WCR и CIRAD работают вместе, чтобы создать Арабусту в XXI веке
     На острове Восточный Тимор, когда-то в 20-х годах прошлого века, произошло легендарное и практически невозможное событие: было обнаружено растение Timor Hybrid (Тимор).
 
 
 15 октября 2018
  Виробництво яєць в Україні зросло в І півріччі до 8,1 млрд
     У І півріччі 2018 року всіма категоріями господарств України вироблено 8 187,3 млн штук яєць від птиці всіх видів, що на 2,8% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.
 
 
 8 октября 2018
  «АВІС-Україна» планує збільшити поголів’я курей до 720 тис. голів
     ТОВ «АВІС-Україна», найбільший у Сумській області виробник курячого яйця, проводить реконструкцію двох пташників по 90 тис. голів птиці кожен. Компанія планує збільшити поголів я до 720 тис. голів.
 
 
 2 октября 2018
  Впервые в Украине бизнес-курс американского института для специалистов Supply Chain.
     Дата: 18-19 октября 2018 Город: Киев
 
 
 1 октября 2018
  На Волині завершують будівництво першої черги молочного комплексу
     Фермерське господарство «Перлина Турії» (Волинська область) у листопаді цього року планує ввести в експлуатацію першу чергу молочного комплексу, вартістю 15 млн грн.
 
 


Всего статей: 2544
1..10 | 11..20 | 21..30 | 31..40 | 41..50 | 51..60 | 61..70 | 71..80 | 81..90 | 91..100 | 101..110 | 111..120 | 121..130 | 131..140 | 141..150 | 151..160 | 161..170 | 171..180 | 181..190 | 191..200 | 201..210 | 211..220 | 221..230 | 231..240 | 241..250 | 251..260 | 261..270 | 271..280 | 281..290 | 291..300 | 301..310 | 311..320 | 321..330 | 331..340 | 341..350 | 351..360 | 361..370 | 371..380 | 381..390 | 391..400 | 401..410 | 411..420 | 421..430 | 431..440 | 441..450 | 451..460 | 461..470 | 471..480 | 481..490 | 491..500 | 501..510 | 511..520 | 521..530 | 531..540 | 541..550 | 551..560 | 561..570 | 571..580 | 581..590 | 591..600 | 601..610 | 611..620 | 621..630 | 631..640 | 641..650 | 651..660 | 661..670 | 671..680 | 681..690 | 691..700 | 701..710 | 711..720 | 721..730 | 731..740 | 741..750 | 751..760 | 761..770 | 771..780 | 781..790 | 791..800 | 801..810 | 811..820 | 821..830 | 831..840 | 841..850 | 851..860 | 861..870 | 871..880 | 881..890 | 891..900 | 901..910 | 911..920 | 921..930 | 931..940 | 941..950 | 951..960 | 961..970 | 971..980 | 981..990 | 991..1000 | 1001..1010 | 1011..1020 | 1021..1030 | 1031..1040 | 1041..1050 | 1051..1060 | 1061..1070 | 1071..1080 | 1081..1090 | 1091..1100 | 1101..1110 | 1111..1120 | 1121..1130 | 1131..1140 | 1141..1150 | 1151..1160 | 1161..1170 | 1171..1180 | 1181..1190 | 1191..1200 | 1201..1210 | 1211..1220 | 1221..1230 | 1231..1240 | 1241..1250 | 1251..1260 | 1261..1270 | 1271..1280 | 1281..1290 | 1291..1300 | 1301..1310 | 1311..1320 | 1321..1330 | 1331..1340 | 1341..1350 | 1351..1360 | 1361..1370 | 1371..1380 | 1381..1390 | 1391..1400 | 1401..1410 | 1411..1420 | 1421..1430 | 1431..1440 | 1441..1450 | 1451..1460 | 1461..1470 | 1471..1480 | 1481..1490 | 1491..1500 | 1501..1510 | 1511..1520 | 1521..1530 | 1531..1540 | 1541..1550 | 1551..1560 | 1561..1570 | 1571..1580 | 1581..1590 | 1591..1600 | 1601..1610 | 1611..1620 | 1621..1630 | 1631..1640 | 1641..1650 | 1651..1660 | 1661..1670 | 1671..1680 | 1681..1690 | 1691..1700 | 1701..1710 | 1711..1720 | 1721..1730 | 1731..1740 | 1741..1750 | 1751..1760 | 1761..1770 | 1771..1780 | 1781..1790 | 1791..1800 | 1801..1810 | 1811..1820 | 1821..1830 | 1831..1840 | 1841..1850 | 1851..1860 | 1861..1870 | 1871..1880 | 1881..1890 | 1891..1900 | 1901..1910 | 1911..1920 | 1921..1930 | 1931..1940 | 1941..1950 | 1951..1960 | 1961..1970 | 1971..1980 | 1981..1990 | 1991..2000 | 2001..2010 | 2011..2020 | 2021..2030 | 2031..2040 | 2041..2050 | 2051..2060 | 2061..2070 | 2071..2080 | 2081..2090 | 2091..2100 | 2101..2110 | 2111..2120 | 2121..2130 | 2131..2140 | 2141..2150 | 2151..2160 | 2161..2170 | 2171..2180 | 2181..2190 | 2191..2200 | 2201..2210 | 2211..2220 | 2221..2230 | 2231..2240 | 2241..2250 | 2251..2260 | 2261..2270 | 2271..2280 | 2281..2290 | 2291..2300 | 2301..2310 | 2311..2320 | 2321..2330 | 2331..2340 | 2341..2350 | 2351..2360 | 2361..2370 | 2371..2380 | 2381..2390 | 2391..2400 | 2401..2410 | 2411..2420 | 2421..2430 | 2431..2440 | 2441..2450 | 2451..2460 | 2461..2470 | 2471..2480 | 2481..2490 | 2491..2500 | 2501..2510 | 2511..2520 | 2521..2530 | 2531..2540 | 2541..2544 | >>

 

Скачать PDF


2014©BRUTTO. All rights reserved